Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Drumuri mai sigure si curate

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Clorura de magneziu fulgi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aplicatii clorura de magneziu fulgi sau pelete   Clorura de magneziu fulgi este un agent de dezghet eficient si foarte utilizat la serviciile de deszapezire din intreaga lume, in tari precum Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Tarile Scandinave, Franta, Marea Britanie.
In America de Nord si Rusia se utilizeaza in forma solida si lichida intrucat sarea traditionala (clorura de sodiu) nu este eficienta la temperaturi scazute (sub -8 Grade Celsius ) si nu topeste straturile dense de gheata.
In Europa este preferata umectarea sarii traditionale cu clorura de magneziu sau clorura de calciu. Acest lucru face ca sarea sa se lipeasca mai bine de drumuri permitand topirea mai rapida a zapezii sau ghetii si previne totodata spulberarea sarii la marginea drumului datorita traficului
Fulgii de magneziu protejeaza mediul inconjurator   Clorura de magneziu contine un procent redus de chloride si din acest motiv este mult mai prietenos cu mediul inconjurator. De asemenea este bine tolerat de oameni si animale comparativ cu materiale similare utilizate la deszapezire.
Daca v-ati saturat sa vedeti suprafetele albite dupa aplicarea agentilor de dezghet, clorura de magneziu este solutia perfecta recomandata de CB Ecomat SRL intrucat aplicarea acestui produs atat in stare solida cat si lichida nu albeste nicio suprafata cu asfalt, beton sau gresie.
Eficient in combaterea prafului   In plus este cel mai eficient produs in combaterea prafului datorita caracteristicii sale higroscopice ridicate . Astfel daca iernile sunt mai blande si nu vreti sa-l depozitati pana la urmatorul sezon de iarna, il puteti utiliza cu succes pe suprafete in special nepavate, contribuind la stabilizarea pietrisului si compactarea drumului.
Beneficii utilizare clorura de magneziu fulgi:   se dizolva usor in apa si poate fi utilizata ca solutie
nu albeste carosabilul
in amestec cu sarea traditionala face o priza mai buna cu carosabilul
fiind un produs higroscopic previne inghetul o perioada mai indelungata
eficienta ridicata chiar si la temperaturi extreme de -34 grade Celsius.
Cautati o solutie de dezghet ecologica? CB Ecomat SRL va ajuta cu produse de calitate si cu consultanta pentru situatia pe care o aveti. Contactati-ne prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +40 744 380 422.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura