Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Drumuri mai sigure si curate

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Clorura de calciu granule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aplicatii uzuale pentru clorura de calciu granule   In contact cu zapada sau gheata clorura de calciu granule degaja foarte multa caldura topind rapid gheata la temperaturi foarte scazute (-30 grade Celsius)
Beneficiile utilizarii clorurii de calciu granule   raspandire mecanizata eficienta cu sararite
dozare controlata
timp mai redus de topire a ghetii
se depoziteaza o perioada mai indelungata fara risc de aglomerare /intarire intrucat nu contine apa (max. 0,5%)
Clorura de calciu granule   Moduri de utilizare a clorurii de calciu   Clorura de calciu se recomanda a fi folosita in combinatie cu sarea traditionala crescand eficienta amestecului cu o actiune de durata, la temperaturi scazute.
Sarea traditionala (clorura de sodiu) umectata cu clorura de calciu face o priza mai buna cu carosabilul prevenind riscul spulberarii amestecului din cauza vantului sau traficului.
Pentru prevenirea poleiului recomandam utilizarea clorurii de calciu sub forma lichida. Solutia lichida se obtine cu usurinta dizolvand granulele in apa.
Combaterea inghetului / poleiului se efectueaza prin aplicare directa sub forma de granule. Patrunde prin gheata de 2 pana la 4 ori mai repede decat materiale similare.
Produs ecologic   Clorura de calciu granule este un produs ecologic, prietenos cu mediul. CB Ecomat va ofera o solutie responsabila cu mediul inconjurator.
Dupa imprastierea manuala sau mecanizata, produsul nu corodeaza suprafetele asa cum o face sarea. Masinile care circula pe carosabilul tratat nu sunt afectate, la fel incaltamintea sau alte obiecte din metal sau cauciuc.
De asemenea, este inofensiv fata de oameni si animale.
Cautati o solutie pentru deszapezire si anti inghet? CB Ecomat SRL va ajuta cu produse de calitate si cu consultanta pentru situatia pe care o aveti. Contactati-ne prin intermediul formularului Cere oferta de pret sau la numarul de telefon +40 744 380 422.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura